Bliv frivillig i din forening

Det er sjovt at være frivillig i vores forening. Vi har et stærkt fællesskab og plads til alle.

Og lige nu mangler vi dig.

Det sidste års dans med corona betyder, at vores fælles forening har brug for så mange kræfter som muligt. 

Så lad os sammen få foreningslivet og fællesskabet tilbage.
Send os en besked i kontaktformularen til højre og bliv frivillig i SS Skjold. 

Eksempler på opgaver, hvor vi kan bruge din hjælp:

  • Vagter i jordbærboden
  • Vagter i pølsevognen
  • Udvalgsarbejde
  • Evt. bestyrelsesarbejde


Vi glæder os til at høre fra dig - det bliver sjovt. 

 

Herunder kan du læse lidt mere om, hvad vi laver og hvilke opgaver vi lige nu mangler hjælp til:

Forretningsudvalg
Forretningsudvalget er øverste led i Skjold og tegner foreningen udadtil. Forretningsudvalget består af tre medlemmer: formanden, næstformanden og en sekretær.
Der er selvfølgelig økonomisk og administrativt arbejde i forretningsudvalget, men derudover bruges det meste af tiden på at undersøge mulighederne for udvikling af foreningen, tiltrækning af nye medlemmer og skabe motivation blandt udvalg og medlemmer og i sidste ende sørge for, at vores børn og unge trives og tilbydes de rette idrætsgrene.
Vi søger pt et nyt forretningsudvalg inkl. formand, så har du nye ideer og mod på at omsætte dem til virkelighed, så hører vi gerne fra dig.
 
Udvalg
Hver sportsgren har sit eget udvalg. Opgaverne i udvalgene er selvfølgelig forskellige, men fælles for dem alle er, at de er ansvarlige for at alt lige fra økonomi til trænere og træningstider. Udvalgene har derfor meget frie tøjler til at udvikle den sportsgren, de brænder for, og samtidig har udvalgsformanden en post i Hovedbestyrelsen, så der er mulighed for at præge hele foreningen.
Vi søger pt. udvalgsmedlemmer til badminton, håndbold og fodbold. Er det dig, vi mangler, så kontakt hhv. Birgith Lassen, Mathilde Hare eller Berit Bøgen. Vi tager imod alle henvendelser med kyshånd 😊
 
Jordbærsalg
Hvert år i juni sælger foreningen jordbær, ærter, asparges og kartofler på parkeringspladsen ved Glud Brugs. Overskuddet går til fornyelse af udstyr i foreningen, hvilket blandt andet har været et boldbassin, nye håndbolde, fjerbolde og ketsjere.
Vi søger en til tre ansvarlige for jordbærsalget, hvilket indebærer bestilling af varer, koordinering af afhentning af grønsagerne og besættelse af vagterne i boden, opsætning af boden samt de økonomiske aspekter, herunder fastsættelse af priser, afregning af leverandør og håndtering af byttepenge. Igen er der helt frie tøjler, så har du nye ideer, er det afgjort også en mulighed.
 
Trænere / Instruktører
Vi søger altid trænere og instruktører, da vi er overbeviste om, at nyt blod og nye ideer er rammen for udvikling og sjov. Vi tilbyder gerne kurser mm., hvis du synes, du lige mangler det sidste, eller du er på udkig efter nye metoder. Har du lyst til at medvirke til sammenholdet og se, hvordan børn og unge udvikles inden for deres sportsgren, så sig endelig til.

 

Tilmeld dig som Frivillig
Bliv frivillig i SS Skjold
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Sportssammenslutningen Skjold | Sønderbakken 25B | 7130 Juelsminde | CVR-nr.: 29967164