Cafeteria

VIDSTE DU at vi i Sportssammenslutningen Skjold har et godt, velkørende og tilmed ny renoveret cafeteria i Gludhallen med frivillige hjælpere ?
VIDSTE DU at overskuddet fra cafeteria går til vores ungdomsafdelinger i Badminton, Gymnastik, Håndbold og Fodbold?
VIDSTE DU at vi mangler frivillige hænder til at sælge pølser, pommes frites, slik m.v. ? 

Vi må desværre erkende at dette er et råb om hjælp, vi skal være 30 frivillige for at få vores cafeteria vagter til at gå op, vil du ikke gerne at dit barn når det er aktiv i hallen skal kunne købe en pølse eller is?
Kan du selv huske da du var barn og brugte en søndag i en hal, hvor dejligt det var at kunne gå i cafeteria og købe et glas saft og en bakke fritter, dette syntes vi ikke vores børn i Glud skal gå glip af! 
Så meld dig og gør noget for vores by og børn. Der er altid 2 hjælpere på vagt sammen - en vagt er på ca. 4 timer 2-3 gange om året og nogle tager deres barn/børn med, de kan jo også hjælpe lidt til :)
Vagter bliver tildelt via Facebooksiden Skjold-Glud. 

Vi har åbent når vores egne hold spiller håndbold- eller fodboldkampe eller det kan være DGI/DBU lejer vores hal eller ikke mindst når vi har vores årlige gymnastikopvisning med ca. 500 gæster.

VIL DU være en del af ovenstående så kontakt Charlotte 30258875 eller Michelle 40435850, vi mangler dig og du vil få en god oplæring.
Tilmeld dig som Frivillig
Bliv frivillig i SS Skjold
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Sportssammenslutningen Skjold | Sønderbakken 25B | 7130 Juelsminde | CVR-nr.: 29967164