Badminton

                                                         Skjold BADMINTON KLUB                                                         

Velkommen til sæson 22-23

 
Kære alle nye og gamle badmintonglade spillere. Nu er der ikke lang tid til at badminton starter. Vi starter nemlig op fredag d. 2. september.
 
Vi glæder os meget til en ny sæson med masser af badminton i hallen.
I sidste sæson sluttede vi året af med sommerbadminton som bød på mange nye ansigter, der gerne ville prøve en ketsjer og en bold.
 
Skjold Badminton Klub er en breddeklub drevet af helt frivillige trænere og hjælpetrænere. Her er en kultur, hvor vi spiller på tværs af alder og styrke og hjælper hinanden med at bliver bedre. Vi er også en klub som forventer at når du kommer så bidrager du med lyst og motivation til spillet. Du kan selvfølgelig prøvespille nogen gange, før du beslutter dig om det er noget for dig.
 
Alle hold spiller i år fast 1 gang om ugen hver fredag.
Miniton fra 16.00-16.45 og Hold 1 og Hold 2 i tidsrummet 17-19  
Se mere info om holdene på hjemmesiden ved tilmelding. www.skjold-glud.dk
I år har vi desuden to nye tiltag:
 
Miniton for de mindste fra 4-7.
Et hold som kort fortalt er sjov og leg med ketsjer og bold.
 
Tematræning. Du skal gå på enten Hold 1 eller Hold 2 for at deltage. Det tilbydes dig der er motiveret og mere øvet Træningen kan skifte mellem slag, taktik og kampspil, med færre spillere, så der er tid til at komme rundt. Tematræning starter d. 14. sep.
 
Praktisk:
Inden første gang: For at spille badminton kræver det at du har/køber nogen indendørssko/badminton sko. (bare tæer og strømper fungerer ikke) Er omklædt eller iklædt sportstøj til tiden. Du må gerne komme til træningen 5-10 før så du er klar, men kom ikke tidligere da der ikke er opsyn i hallen.
Vi har bolde og ketsjere til rådighed i klubben du er velkommen til at låne.
 
Hvis du er forhindret til din badmintontræning,så melder du afbud til sin træner.
 
Onsdag d. 7. september kl. 18 er badmintonklubben værter ved et kaffe og goddagmøde i hallens cafeteria for  forældre.  Vi håber jeres forældre vil møde op og hilse på trænere og hjælpetrænere, og så er der lidt info om træning og mulige events i løbet af året, Hvis der er spørgsmål står vi osse klar. Vi håber at møde rigtig mange af jer så vi kan komme godt fra start.
 
De venligste hilsener og vel mødt!
Kresten, Kristine, Birgith, Anja og Jane
 
 
 
Tilmeld dig Badminton
Kontakt badminton
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Sportssammenslutningen Skjold | Sønderbakken 25B | 7130 Juelsminde | CVR-nr.: 29967164