Hovedbestyrelsen

Ved den ekstraordinære generalforsamling i SS Skjold den 22. juni 2021 blev et nyt forretningsudvalg dannet, og her kan du lære dem lidt bedre at kende: 

Formand: Jakob Toftebjerg
Kontakt: jakobtoftebjerg@hotmail.comHvem er jeg?  
Jeg er 39 år og bor på Østrupvej. Jeg har to børn, Carl på 13 år som er hjælpetræner i SS Skjold og Sofia på 11 år, som bruger al sin tid på hendes pony.
Jeg har meldt mig til forretningsudvalget for at arbejde for en aktiv sportsforening, hvor vi kan favne alle aldre og niveauer.
 
Jeg mener, at vores klub kan blive større, hvis vi spiller sammen med de små foreninger i Glud. Vi kan gøre hinanden bedre. Helt konkret vil jeg gerne arbejde for at lave en ungdomsklub, som de unge har noget at lave. En fælles fodboldturnering mellem Glud og de omkringliggende byer kunne også være fedt, og at stå sammen i fællesskabet om at tæve dem i As eller Barrit 😉
 
Jeg har haft flere poster i andre bestyrelser tidligere. I min spæde ungdom var jeg med i bestyrelsen i Landbo Ungdom i Horsens, men mit foreningsarbejde startede først for alvor, da vi flyttede til Glud.
Siden da har jeg været formand for forældrebestyrelsen i Idrætsbørnehaven Skjold, hvor jeg også havde en post som formand for alle bestyrelserne for børnehaverne i Hedensted kommune.
Jeg er formand på As friskole og naturbørnehave, på 7. år. Og så er jeg formand for Venstre i Glud, Snaptun, Rårup, Skjold og Hjarnø. Jeg er kandidat til byrådet i Hedensted Kommune, hvor jeg vil kæmpe for, at Glud bliver hørt.
Jeg synes, det er utrolig spændene at være med til at gøre en forskel.
 
Næstformand: Thomas Børn Foged Sørensen
Mere om mig:
Jeg er 29 år og bor på Sønderbakken i Glud. Jeg er lige blevet far til en søn og arbejder som tjener og kok på Lyngdal Hotel og Restaurant i Gl. Ry.
Som nybagt far tænker jeg, det er vigtigt at være med til at sikre et foreningsliv i byen. Jeg er selv vokset op i en mindre by og ved derfor, hvor vigtig foreningslivet er for en landsby og for sammenholdet heri.
Jeg vil gerne arbejde for at forene foreningerne i Glud, så vi kan sparre med hinanden og dermed styrke hinanden.
Min erfaring i foreningsarbejdet kommer i den grad fra mine 16 år som spejderleder, kasserer og udøvende spejder. Og så har jeg også været badmintontræner. Derudover har jeg været aktiv i byfesten i min hjemby Spørring, lige fra barnsben, hvor mine forældre har vist mig vigtigheden af at støtte op om bylivet.  
 
Sekretær: Claus Jensen
Mere om mig:
Jeg er 41 år og bor på Museumsvej i Glud. Jeg har tre børn i alderen 11 år, 9 år og 4 år og arbejder som teknisk chef i et gaffeltruckfirma.
Det er helt utrolig vigtigt, at et lokalsamfund har en sportsforening. Derfor meldte jeg mig til forretningsudvalget for at sikre dets virke. Og så har jeg sidder i lignende bestyrelser før. Tidligere har jeg sidder i borgerforening og idrætsforening, hvor jeg var kassér gennem fem år. Jeg har sidder i skolebestyrelsen på Fole Friskole- og Naturbørnehave gennem fire år.
Jeg vil arbejde for, at vi har en god og aktiv idrætsforening, som forhåbentlig kan samle flere frivillige og dermed styrke sammenholdet i byen.
Kontakt klubben
Navn:
*
Telefon:
*
E-mail:
*
Evt. besked:
 
Sportssammenslutningen Skjold | Sønderbakken 25B | 7130 Juelsminde | CVR-nr.: 29967164